Дзвоник чародійний серце веселить!

Дзвоник чародійний серце веселить!

Ось і осінь прийшла, значить, знову
Розпочалась навчальна пора,
Місяць вересень рудоголовий
Посміхається вам, дітвора!

1 вересня – День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів, учнів, батьків, наших друзів, це свято, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Особливо урочистий він для наших першокласників, адже сьогодні для них пролунав перший у їхньому житті дзвоник, який поведе їх у довгу і захоплюючу подорож країною знань. Для наших випускників цей день по- особливому хвилюючий : вони виходять на фінішну пряму.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з вами своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

  • Дзвоник чародійний серце веселить!