Перше вересня 2019р

Дорогі діти, шановні батьки, учителі!

Адміністрація Загвіздянського ліцею , від щирого серця, вітає Вас з Днем знань! Перше вересня – це особливе і чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік і яке єднає всі покоління і представників різних професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми торуємо впродовж усього життя.

Наш ліцей щороку гостинно відчиняє двері для нових учнів. Загалом за ліцейські парти цього року сяде 431дитина. Для них, сподіваюсь, цей день буде особливо пам’ятним і стане початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання до своєї мрії. Бажаю всім Вам міцного здоров’я, терплячості, щирого  прагнення до нових знань,відчуття результатів своєї праці.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для Вас. Бережіть у своїй пам’яті ліцейські роки, як неоціненний дарунок долі. Головне – вірте у свої сили, будьте вірними своїм друзям, думкам, рідній землі, нашій єдиній Україні, любіть своїх батьків, шануйте людей і не забувайте рідного ліцею.

Шановні колеги! Щира вдячність Вам за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме Ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Шановні батьки! Від імені всіх вчителів щиро дякую за Вашу довіру і підтримку нашого колективу, за Ваших талановитих дітей, які своїми успіхами примножують славу нашого Загвіздянського  ліцею.

Зі святом Вас усіх, з початком нового навчального року!

  • Перше вересня 2019р