Співпраця школи і батьків – основа виховання дітей

3 березня 2024 р. відбулися загальношкільні батьківські збори.

Отець Іван поблагословив усіх присутніх .

Директорка Руслана Непеляк  презентувала свій перспективний план розвитку Загвіздянського  ліцею та бренд- нейм “Ліцей розвитку особистості та партнерства і компетентного педагога”.

Голова ТГ Володимир Ружанський подякував захисникам,які боронять нашу Україну і наголосив на співпраці ТГ з шкільною громадою.

Любов Кобльовська,заступник директора з навчально-виховної роботи, проаналізувала успішність  та відвідування учнів за І семестр 2023-2024 н.р., акцентувала увагу на роботу з обдарованими дітьми та назвала прізвища переможців олімпіад ІІ та ІІІ етапів .

Марія Гладішко, начальник відділу освіти, молоді та спорту,соціальної роботи ,  наголосила на підготовці дітей до навчальних занять, зупинилася на  проблемі  булінгу в закладах освіти.

Марія Нефедів, заступник директора з виховної роботи, розповіла про гуртки, які працюють на базі Загвіздянського ліцею, довела до відома батьків про роботу учнівського самоврядування, а також зачитала склад батьківського комітету ліцею, за який проголосували присутні у залі.

Ірина Джус,практичний психолог, розкрила питання:  ” Чи можемо бути щасливі у час війни?”

На завершення гуртківці “Основ хореографії” та вокальний ансамбль підготували невеликий концерт для батьків.  Дякуємо батькам за активну участь у роботі ліцею!