Тиждень зарубіжної літератури 2020р

«Книги — супутні вогні пам’яті людства». Саме таку назву мала ранкова зустріч уЗагвіздянському ліцеї 2 березня 2020 року, з якої розпочався тиждень зарубіжної літератури, що провела разом із своїми вихованцями вчителька зарубіжної літератури Тацакович Тетяна Леонідівна.

У період з 2 по 6 березня була організована виставка ілюстрацій до творів зарубіжної літератури, учасниками якої були учні 5-а, 5-в, 6-а класів; учні 11 класу відкрили Галерею життєвої мудрості, а учні 8-а, 9-б, 11 класів побували на віртуальній екскурсії в музеях літературних героїв. У четвер, 5 березня, Тетяна Леонідівна запросила вчителів ліцею на засідання Клубу шанувальників поезії, де кожний мав змогу прочитати запропонований вірш з трьох тем: весна, жінка, кохання. Присутні отримали естетичну та душевну насолоду від ліричних творів вже знаних й зовсім незнайомих поетів.

І на завершення тижня учні ліцею написали Лист подяки письменникам та їхнім літературним персонажам за науку, натхнення, життєвий досвід та підтримку.