Акція “Не будь байдужим”!

19Кожен милосердний вчинок – це щабель сходів, що ведуть до небес.

(Г. Бігер)

Доброта-це те , на чому будується світ. Добро-це надія , це довіра між людьми. Коли твориш добро , ти показуєш людині , як ти любиш її і те, що тобі можна довіритися . Всі стосунки людей грунтуються на довірі.
Багато людей, ще здавна придумують багато народних прислів”їв та приказок:”Твори добро, і воно тобі повернеться , “Твори добро людям, і вони тобі допоможуть”. Доброта – це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині, адже, якщо ти не твориш добро, ти – егоїст. Не можна жити і не допомагати іншим, життя стає не цікавим.
Ми живемо в 21 ст. в часи, де є багато жорстокості і байдужості , але на світі є такі люди, які завжди допоможуть, які мають добре і щире серце.
Світ будується на хороших і добрих вчинках. На світі буває так :що людина сильно хворіє , хворобами ,які звучать, як смерть, кінець життя для людей. Їм потрібні великі кошти, щоб вилікуватися. Скільки людей на землі хворіють і кожна історія їхня надзвичайна , яка примушує плакати , але завдяки таким людям вони лікуються, живуть і не втрачають вогник, якусь іскру в душі. На  одну із таких історій, звернув увагу шкільний парламент ,,Крок” Загвіздянського ліцею. Та під керівництвом педагога-організатора Галько Т.В.19.02.2019року  провів благодійну акцію; ,,Не будь байдужим”.  Метою якої було допомогти 8- річному Іллі з Коломийщини, у якого важке захворювання нирок. Зібрані кошти були перерахованні на рахунок .

Не будьте байдужими. Допомагайте іншим. Знайте, ваше слово, ваша допомога потрібна людям.