День цивільного захисту

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Положення про функціональну підсистему «Освіта і наука України» Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природничого характеру, затвердженого наказом  Міністерства освіти і науки України від 03.09.2009 р. № 814, наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 29.12.2018 р. № 746 «Про підсумки роботи закладів освіти області з питань цивільного захисту у 2018 році та основні завдання на 2019 рік», наказу відділу освіти Тисменицької районної державної адміністрації від 10.01.2019 р. № 06 «Про підсумки роботи закладів освіти району з питань цивільного захисту у 2018 році та основні завдання на 2019 рік», з метою підвищення якості теоретичних знань, практичних умінь і навичок педагогів, працівників та учнів 18 квітня 2019 року в Загвіздянському ліцеї був проведений  День цивільного захисту.

До участі в проведенні заходу були залучені учні, педагогічні працівники та обслуговуючий персонал. По сигналу «ТРИВОГА» була успішно відпрацьована евакуація учасників освітнього процесу.

Під час проведення об’єктового тренування вчитель фізичної культури Садловський М.М. провів облік учнів та персоналу ліцею та доповів про успішне проведення евакуації.

Старшокласники ліцею ознайомили присутніх з теоретичним матеріалом по захисту населення у надзвичайних ситуаціях.