Тиждень англійської мови

Анотація про тиждень англійської мови

Після романтичного та піднесеного  тижня  зарубіжної літератури,де в літературному салоні звучала  поезія  видатних поетів  Європи ,в тому числі Шекспіра та Байрона ,естафету перейняла кафедра англійської мови.  “Knowledge is power”, а знання англійської мови –це сучасна потреба і необхідність. Про це знають і дорослі, і діти. Англійська мова дуже швидко  поширилася  по всьому світу ,захопила  медіа ресурси, проникла в розмовну українську мову. Складається враження,що англійська заполонила всі сфери людського існування, а особливо Інтернет.    Саме такі претензії і скарги розглядав « суд  над містером Інгліш»  за позовом від пані Української та фрау Дойч. Таким незвичним способом  в нашій школі відкрився тиждень англійської  мови, який проходив під девізом “English is fun” з 18 по 22 лютого 2019 року.

До участі та праці були залучені учні всіх класів. Молодші школярі брали участь в конкурсі розмальовок та кросвордів. Учні 6-х класів провели квест – змагання “English Express”. Веселу та цікаву карту Великобританії проектували учні 7-х класів. Між учнями 8-х класів було проведено  інтелектуальний батл , брейн-ринг “Who is the best at English?”  А в перервах між конкурсами вболівальників розважали та знайомили з цікавими фактами  про англійські традиції учні 9-го та 5-б класів,пісні англійською мовою виконувала учениця 10-го класу Анжеліка Бусля.

Також були проведені цікаві та нестандартні уроки .В  5-а  класі вікторина –змагання на тему “Weather Mix”, та в 11 класі урок-чаювання “English tea-drinking traditions”.

На завершення тижня учні молодших класів переглянули мультфільм англійською мовою “Small Foot”.

Всі класи були нагороджені сертифікатами за активну участь в заходах.