Разом проти булінгу 25.09.2019

Чому саме тиждень?!?!! Булінг-це проблема, про яку потрібно постійно говорити, пояснювати, наводити приклади..
25 вересня 2019 року адміністрація Загвіздянського ліцею, для здобувачів освіти 7,8,9 класів, організувала зустріч із працівниками відділу зв’язку з громадкістю Управлінням патрульної Поліції в Івано Франківської області Ткач Т.З.,Бабецька О.Є.,Настич Б.А. Спілкуючись з учнями, працівники поліції, передусім розтлумачили, що таке булінг, його причини та наслідки, а також розповіли про відповідальність неповнолітніх та їх батьків.
Найважливіше, чого прагнуть педагоги та поліцейські – закласти у дитячі душі нетерпимість до агресії, не замовчування фактів цькувань у шкільному середовищі, співпереживання до їх жертв, а ще навчити школярів як протистояти булерам.
Часто можна почути, що жорстокість дітей формується за відсутності здорової політики в школі, сім’ї, телебаченні, інтернеті, на вулиці. Та поки школа, батьки й держава будуть перекладати відповідальність одне на одного, страждатимуть діти. Діти стають агресорами не з власної волі, вони не «кайфують» від своїх жорстоких вчинків. Діти, як і дорослі, хочуть розуміння, захисту й любові. А коли не отримують — захищаються. Як можуть. Любімо своїх дітей!!! Вони найкраще, що в нас є!!!